Hallo Minecrafters

MineMyth is een Nederlandstalige Minecraft server geïnspireerd door de mythologie! MineMyth beschikt over een grote survival wereld met claims (= beschermde gebieden), je kunt een eigen gebied claimen en daar met andere spelers in bouwen. Ook bezitten we een creative plotworld waar je samen met je vrienden kan bouwen aan bouwwerken. We hebben ook nog Acid Island, een spel waar je gestrand bent op een eiland, maar waar water en regen dodelijk ziin. Als je eerder een dappere vechter bent dan kan je terecht in onze KitPVP of je kunt een speler uitdagen voor een duel.

Kom gerust even langs om een kijkje te nemen!

Joinen kan in alle versies van 1.10 en 1.11 op play.MineMyth.eu.

Hopelijk tot zo!
Main lobby
De main lobby is geïnspireerd op de Olympus, de berg is het huis van de Griekse goden. Elke tempel heeft een thema, dat ook een game op de server voorstelt. In de Zeus tempel worden alle staff leden voorgesteld.

De Olympus.

De Zeus-tempel

Survival
In onze survival world kan je je eigen gebied claimen en er met vrienden teamen (claimtool= houten schep). Onderhandelen met andere spelers of items kopen in de shop is ook mogelijk. De spawn van de survival is geïnspireerd op “De Vliegende Hollander”. Spelers met rank krijgen meer te claimen blocks per uur.

De survival spawn.

Het dorp met de shops.

Shops.

Enchanting room in de shop.
Creative
In onze creative plotworld krijgt iedereen zijn eigen plotwaar hij op kan bouwen wat hij wil, uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere spelers op je plot te bouwen. Maar griefen is niet mogelijk. De spawn van de creative is geïnspireerd op “Camelot” Spelers met rank krijgen (een) extra plot(s).


Spawn van de creative plotworld.

Acid Island
Bij Acid Island moet je overleven op een eiland in het midden van de zee. Wegzwemmen is geen optie, want water is zuur! Fly is niet toegestaan in Acid Island. De spawn is geïnspireerd op de mythe van “Romulus en Remus”.


De spawn van Acid ISland

Een nieuw Acid Island
KitPVP en Duel
In KitPVP kan je tegen anderen spelers vechten met een zelf gekozen kit. Ook kan je een speler duelleren, je hebt dan een zelf gekozen map voor jullie alleen en de spelers hebben dezelfde kit.

De KitPVP/Duel spawn.

De KitPVP map.

Duel map amfitheater

Duel map toernooi.
Ip en info
IP: play.MineMyth.eu
Website: http://minemyth.eu